CsempeCsempeCsempeCsempe

Krea(k)tív ifjúság (NTP-FTH-15-0007)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

 

EMMI-logo_2.jpg emet-logo-negyzet-szimpla_2.jpg ntp_0.png

 

 

„Krea(k)tív ifjúság” 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Tehetség Program támogatásával

 

 

Kíváncsi vagy, milyen formában alkotnak a fiatalok? Szívesen csemegéznél alkotásaik között? Te is szeretnél teret kapni, hogy megmutasd a tehetséged? Akkor a legjobb helyen jársz! A "Legjobb vagyok" Tehetségmentoráló Közhasznú Nonprofit Kft. azzal a céllal hozta létre ezt az oldalt, hogy lehetőséget nyújtson mindazok számára, akik alkotásaikat szeretnék eljuttatni a publikumhoz, és visszajelzéseket kapni munkájukról. Az oldalon először a Krea(k)tív Ifjúság pályázat 16 döntésének munkáit tekintheted meg, de későbbiekben akár a Te alkotásodat is itt olvashatod! Mire vársz még? Élj az internet adta lehetőségekkel, és mutasd meg tehetséged! Légy büszke arra amit végzel, és amit alkotsz! 

 

A projekt megvalósítója és a weboldal üzemeltetője: 

"Legjobb vagyok" Tehetségmentoráló Közhasznú Nonprofit Kft.

 

Miben segít a "Legjobb vagyok", mit érdemes róla tudni?

Mi, a "Legjobb vagyok" Tehetségmentoráló Közhasznú Nonprofit Kft.-nél abban vagyunk a legtehetségesebbek, hogy pontosan tudjuk, mire van szüksége a 18-35 éves korosztálynak. Ismerjük őket, figyelünk rájuk. Tudjuk, mi mozgatja őket, mik a szokásaik, látjuk, milyen problémákkal kell megküzdeniük, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy motiváljuk őket a munkában, tanulásban,  Célunk az, hogy előhozzuk a tehetséget, és egy olyan eszköztárat adjunk a kezedbe, amelynek segítségével könnyedebben haladhatsz tovább a sikerhez vezető úton.

Szükség szerinti támogatást tudunk adni a fiatalnak: a személyes pszichológusi támogatástól (szupportív terápia), a személyes készségfejlesztésen és az ismeretátadó csoportos műhelyeken (workshop) keresztül a saját élményt, tapasztalati tanulást nyújtó csoportos tréningekig és tanfolyamokon.

A „Legjobb vagyok” Tehetségmentoráló Közhasznú Nonprofit Kft. specialitása a 25-35 éves korosztály humán-innovációs fejlesztése. Szakembereink sikeresen dolgoznak kompetencia, életvezetés, self és projekt-management témában annak érdekében, hogy a célcsoportunk mielőbb beilleszkedjen a munkaerő-piacra, vagy az ott megjelenő problémáit kezelni tudja. Ez a korosztály már munkavállalóként, sőt vezetőként is aktívan részt vesz a vállalatok életében, viszont életkori sajátosságaikból adódóan a hagyományos tanácsadói, tréneri és coaching módszerek mellett speciális igényeket is megfogalmaznak a támogatási rendszerekkel kapcsolatban.

 

Köszöntő

Kíváncsi vagy, milyen formában alkotnak a fiatalok? Szívesen csemegéznél alkotásaik között? Te is szeretnél teret kapni, hogy megmutasd országnak, világnak a tehetséged? Akkor a legjobb helyen jársz! A Legjobb Vagyok Tehetségmentoráló Közhasznú Nonprofit Kft. azzal a céllal hozta létre ezt az oldalt, hogy lehetőséget adjon mindazok számára, akik alkotásaikat szeretnék eljuttatni a publikumhoz, hogy visszajelzéseket kapjanak munkájukról.

Kapcsolódó tréning(ek)

Megtalálom az állásom!
Nem tudod, hogy a képességeiddel milyen területen...
PÁLYAVÁLASZTÁSI TANÁCSADÁS
10-50 éves korig bárkinek szüksége lehet rá. Az...